0
Image

Houtatelier Vogelenzang

Bij ons houtatelier kunt u terecht voor unieke design bladen voor zowel uw in- als exterieur. Geheel op basis van uw wensen maken wij exclusieve salontafels, eetfafels, badkamer- en keukenbladen, tapasplanken, bijzettafels en meer. Wij leveren uitsluitend maatwerk, waardoor elk stuk uniek is. Wij vinden het leuk als onze klanten zelf hun schaaldeel uitkiezen en stellen persoonlijk contact bijzonder op prijs.. Aan de hand van uw wensen maken wij met inbreng van onze creativiteit een uniek, duurzaam en tijdloos designstuk. U kunt via een order aanvraag hieronder of telefoon meer informatie krijgen over de mogelijkheden. Ook bent u van harte welkom op ons atelier/zagerij om een indruk te krijgen van het hout en de diverse producten.

Email

info@atelier-vogelenzang.nl

Telefoonnummer

+31 6 30 52 71 94

Adres

Dassemussestraat 1, 4861 TG Chaam

Openingstijden

Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00

Image
Image
Image
Image
Image

Houtsoorten

De soorten hout waarmee wij werken zijn onder andere Franse eik, Amerikaanse rode- en witte eik, moeras eik, douglas, esdoorn, acacia, sequoia, beuk en plataan.

Maatwerk meubels voor in- & exterieur

Onze producten

  • Boomstamtafels
  • Houthandel
  • Interieur
  • Maatwerk bladen

Onze boomstamtafels worden vervaardigd uit één schaaldeel in diverse diktes en lengtes. Er is veel keuze in houtsoorten, die allen inlands geteeld zijn zoals Franse eik, Amerikaanse eik, moeras eik, douglas, esdoorn, acacia, sequoia, beuk en plataan.

Wij leveren uitsluitend maatwerk, waardoor elk stuk uniek is. Wij vinden het leuk als onze klanten zelf hun schaaldeel uitkiezen en stellen persoonlijk contact bijzonder op prijs.. Aan de hand van uw wensen maken wij met inbreng van onze creativiteit een uniek, duurzaam en tijdloos designstuk.

Bij het gekozen blad kunt u kiezen uit diverse modellen tafelpoten in zowel hout als staal. 

Naast een boomstam tafel kunt u ook kiezen uit een samengesteld tafelblad. Dit zijn tafels waarbij deze bestaat uit meerdere planken die aan elkaar verlijmd worden tot een tafelblad. Deze maken wij tot 6 meter en deze kunt u zelf samenstellen. 

Boomstamtafels vanaf € 439,–.

Onze houthandel en zagerij is uitgerust met professionele machines waarmee wij hout kunnen bewerken tot een mooi eindresultaat.
Het ruime assortiment balken, planken, boomstamschijven en schaaldelen in onze houthandel in Chaam zijn verkrijgbaar in diverse maten en diktes. Wij verzagen zelf onze bomen tot schaaldelen waardoor wij kunnen voorzien in een groot aanbod van schaaldelen die fijn bezaagd zijn. In onze zagerij / houthandel zagen wij het hout voor u op elk gewenste maat. Andere houtbewerkingen zijn uiteraard ook mogelijk, zoals verlijmingen of freeswerken.

Bij ons houtatelier kunt u terecht voor unieke design bladen voor zowel uw in- als exterieur. Geheel op basis van uw wensen maken wij exclusieve salontafels, eetfafels, badkamer- en keukenbladen, tapasplanken, bijzettafels en meer. Wij leveren uitsluitend maatwerk, waardoor elk stuk uniek is.
Een salontafel is verkrijgbaar vanaf € 249,-

Bij ons houtatelier kunt u terecht voor unieke design bladen voor zowel uw in- als exterieur. Geheel op basis van uw wensen maken wij exclusieve salontafels, eetfafels, badkamer- en keukenbladen, tapasplanken, bijzettafels en meer.

Een boomstamblad is verkrijgbaar vanaf € 99,-

Vraag hier uw offerte aan

Image
Image

Maatwerk

Wij leveren uitsluitend maatwerk, waardoor elk stuk uniek is. Wij vinden het leuk als onze klanten zelf hun schaaldeel uitkiezen en stellen persoonlijk contact bijzonder op prijs.. Aan de hand van uw wensen maken wij met inbreng van onze creativiteit een uniek, duurzaam en tijdloos designstuk.

Eettafels in verschillende vormen en maten

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image