0

De vogelenzang is een rustig gelegen verborgen straat in het mooi zuidelijk gelegen Chaam nabij de grens met België.

 

 Sinds enige tijd wonen wij hier op het laatste erf van deze buitengewoon unieke en nostalgische straat. Ons erf is het laatste authentieke stuk van een eeuwenoud stuk landbouwgrond. De boerderij gebouwd ruim voor 1850 is ons trotste eigendom en heeft ons geinspeerd om terug te gaan naar de basis en onze passie voor handwerk uit te gaan voeren.

 

De oude boerderij is na een grote opknapbeurd, naast de eeuwenoude eikenbomen, verrijkt met een grote bloementuin, groententuin, fruitbomen, klein vee en een geheel duurzaam atelier. Het oude woonhuis is in ere hersteld met voornamelijk hergebruikte en duurzame materialen. De boerderij is mede hierdoor gegarandeerd weer bewoonbaar voor een tweede anderhalve eeuw.

 

In onze Bed en Breakfast laten wij graag mensen meegenieten van onze oude boerderij en ons bijzondere stukje grond met de eeuwenoude bomen, de vele vogels en de recent aangelegde bloemen- en groentetuin.

 

Onze boerderij heeft ons de gelegenheid gegeven om onze passie invulling te geven. Het atelier, de inspirerende omgeving, de vele bloemen brengen ons in de gelegenheid om, in combinatie met onze passie voor handwerk en duurzaamheid, mooie unieke duurzame producten te maken.

 

Ons ultieme doel is mensen blij maken met een uniek persoonlijk product vervaardigd met liefde en passie. Wij hopen dat u vindt wat u zoekt.

 

Onze winkel biedt al dan niet op bestelling unieke handgemaakte tafels, stoelen, kunstopjecten gemaakt van duurzaam hout uit eigen tuin. Hierbij bieden wij diverse interieur artikelen aan met onze zelf geoogste droogbloemen.